Belverzoek

Word vandaag nog lid! Ruim 2000 autobedrijven gingen u voor.

Heeft u een autobedrijf en wilt u gebruik maken van alle mogelijkheden die Autodealers.nl biedt? Dat kan op twee verschillende manieren:

Het Autodealers.nl Websitepakket

Heeft u nog geen website en wilt u dat Autodealers.nl er een voor u maakt en de hosting hiervan voorziet, dan kunt u vanaf 35 euro per maand al het Websitepakket van Autodealers.nl afnemen, met eenmalig opstart kosten van 99,- voor het designen en bouwen van een responsive website.

Wij registreren dan de domeinnaam voor u en ontwerpen deze naar uw wensen. Hierbij bieden wij ook de mogelijkheid tot een responsive design, waarmee u ook potentiële kopers op tablets en smartphones tegemoet komt.

Met het Websitepakket van Autodealers.nl krijgt u een systeem waarin u uw voorraad kan plaatsen, om deze vervolgens met één klik over te sturen naar (optionele) adverteersites zoals Marktplaats en AutoScout24. Met een lidmaatschap bij Autodealers.nl komen uw auto’s gegarandeerd op Gaspedaal.nl. Meer informatie omtrent adverteren vindt u op de Doorvoer-pagina.

Daarnaast krijgt u toegang tot een volledig facturatieprogramma waarmee u onder andere facturen, koopovereenkomsten en prijskaarten kan maken voor uw voorraad.

Het Autodealers.nl Doorvoerpakket

Heeft u al een website en wilt u alleen gebruik maken van de mogelijkheid tot adverteren naar de verschillende portalen? Dan hebben wij voor u het Occasion Doorvoerpakket dan valt dit ook zeker onder de mogelijkheden.

Vanaf 39,50 euro per maand kunt u gebruik maken van het Autodealers-systeem, waarmee u een portaal heeft om uw voorraad online te adverteren en een geheel facturatiesysteem tot uw beschikking.

Dit pakket kunt u vervolgens uitbreiden met verschillende mogelijkheden tot adverteren naar doorvoerwebsites zoals Marktplaats en AutoScout24. Met een lidmaatschap bij Autodealers.nl komen uw auto’s gegarandeerd op Gaspedaal.nl.

Meer informatie omtrent adverteren vindt u op de Doorvoer-pagina.

Overige diensten

Het Websitepakket en Doorvoerpakket zijn slechts de basis van uw Autodealers abonnement, wat uitgebreid kan worden met verschillende optionele diensten.

Zo bieden wij de mogelijkheid tot een Social Media pakket waarmee uw voorraad ook geadverteerd wordt op Facebook en Twitter. Daarnaast bieden wij alle RDW diensten aan via het VWE.

Aanmelden?

Heeft u interesse in een lidmaatschap bij Autodealers, dan kunt u het betreffende aanmeldformulier vanaf de site downloaden.

Heeft u nog vragen omtrent de diensten die Autodealers.nl u kan bieden, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, wij helpen u graag verder.

Aanmelden

Klik hier voor onze algemenevoorwaarden